Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství pro bicí
- viklá se
V místě spojení trubek má vůli a viklá se, vyždaduje metodu dodo.
- Nejlepší ceny a servis
- Kvalitní výrobek
Kvalitní a funkční výrobek jsem sním velice spokojen mam jich na racks jíž 7 ks.
použito na soupravu ALESIS -jsou kvalitnější než originál ALESIS.
- Rejstříky nástrojů.
- Kvalitní činel
- kompletní příslušenství včetně kvalitního kabelu
- precizní a bezpečné balení
- Roland ...
Super!
- použili jsme a funguje výborně
- Výborná kvalita za rozumnou cenu!
- Tvar se dobře upíná do stojanu na malý buben
- Ukladam na stojaka v regálu, nikam se mi neodkutálí.
Velikost se nehodí na časté převážení, ale používám ho doma, tak to nepíšu do nevýhod, ale jako postřeh, pro ty váhající nad výběrem jako já. Na trénink je opravdu super.
Splnilo očekávání
- Místo obalu máme doma nějaký stojan. Bebebe
Snad se nám podaří vyřešit záměnu zboží. Může se stát záměna, ale vyřešit a opravit chybu je dost pracné, již asi 6 telefonátů, slibů......
vse ok
Tlumení za nízkou cenu.
Učelná věc.
Jeden z deseti konektorů (protikus na šňůře) šel zasunout tak obtížně, že jsem se bál, že dojde k poškození zásuvky na produktu.
Při ladění rezo blány na snare v některých úhlech vůbec nebere zvuk a dost často dáva naprosto odlišné hodnoty. Občas pomuhlo vypnout a zapnout. Za tu cenu jsem čekal spolehlivější ladičku.
Bez komentáře naprosto boží zboží:-)))
- Dostatečný rozměr
- Zesílené okraje
- Vyztužené a zatížené rohy - neroluje se
- Červená barva rohů vypadá pěkně
- Docela sbírá různý prach, který je na černé barvě vidět
- Materiál je tuhý a ani více než po týdnu se nenarovnal
Koberec je pěkný, vyztužené okraje a rohy brání rolování a ohýbání.
Nicméně koberec má vlákno a černou barvu, sbírá prach a různé smetí, které je vidět a je nutno to často vysávat.
Vlasti podklad je relativně tuhý a po vybalení leží na zemi už více než týden a stále jsou na něm viditelné ohyby způsobené tím, jak byl dlouho koberec zabalen. Snad se to časem narovná.
+++
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »